Digital födelsedagspresent

En digital födelsedagspresent kan skickas var som helst – när som helst. Låt mottagaren få present på sms eller mail. Beställ på två minuter och leverans av din digitala present sker direkt.

1. Gåvobrev från Unicef 

Ge bort något som verkligen gör skillnad. Ett digitalt gåvobrev som exempelvis motsvarar “Paket till barn på flykt” eller en “dos vaccin för en hel familj”. Fint gåvobrev kan sedan laddas hem och skickas som PDF.   


2. Beställ personligt sångogram

Beställ ett sångogram

Ett sångogram är en personlig, digital och uppskattad present. Beställ sångogrammet som värdebevis och aktivera det när det önskas levereras.

Välj mellan 10 olika låtar och skriv en egen personlig hälsning. Den professionella sångerskan kommer sedan att läsa upp hälsningen och sjunga sången. Kan exempelvis beställas som kärlekshälsning, grattishälsning eller som ett tack till en vän.


3. Digital såskurs med stjärnkock

Ge bort en digital matlagningskurs på 8 lektioner online. Det är mästerkocken Tommy Myllymäki som under totalt 4 timmar visar sina bästa knep gällande såser.

Utöver de digitala lektionerna ingår 48 övningar, recept och tips som gör mottagaren till en såsmästare. Kursen kan aktiveras när som helst och kan ses ett fritt antal gånger.


4. Digitalt mysterium (från 15 år)

HomeQuest är ett digitalt mysterium som vänner och familj kan lösa tillsammans. En interaktiv spelupplevelse som utförs i hemmet – med hjälp av en speciell spelapp.

När mysteriet startas ges startmaterial, instruktioner och klockan startar… Hinner ni lösa detektivarbetet innan tiden är ute? En rolig utmaning som tar ca 2 timmar att utföra. Rekommenderas som present till personer över 15 år.


5. Presentkort på ljudbok

Ljudbok

Flera svenska bokhandlare erbjuder digitala presentkort som kan köpas direkt via deras hemsida. Vid köpet skapas en kod som sedan används vid köp i butiken.

Välj att presentkortet ska levereras direkt till mottagarens mailadress och lägg till en hälsning. Presentkortet kan självklart användas till allt i butiken. Många bokaffärer säljer exempelvis även kalendrar, pennor m.m.

Roliga sällskapsspel
Fler tips: