Digital födelsedagspresent

En digital födelsedagspresent kan skickas var som helst – när som helst. Låt mottagaren få presenten på sms, mail eller via en hemsida. Beställ på två minuter och leveransen sker direkt.

Presentkort på ljudbok

Flera svenska bokhandlare erbjuder digitala presentkort som kan köpas direkt via deras hemsida. Vid köpet skapas en kod som sedan används vid köp i butiken.

Välj att presentkortet ska levereras direkt till mottagarens mailadress och lägg till en hälsning. Presentkortet kan självklart användas till allt i butiken. Många bokaffärer säljer exempelvis även kalendrar, pennor m.m.

Beställ här!

Storstädning av hela hemmet

Vem vill inte få en storstädning av hemmet – helt gratis! Ok, mottageran får det gratis, du som ger bort städningen får lov att betala 🙂

Beställ presentkort på en storstädning som sedan kan växlas in inom 3 år. Kanske något att ge till den stressande barnfamiljen, eller ungdomen som precis flyttat hemifrån.

När presentkortet beställs skickas en PDF-fil till din mail. På den finns all information om hur städningen bokas när detta önskas. Skicka vidare till din vän och skriv en hälsning i mailet.

Det är ett rent nöje att ge bort storstädning!

Beställ här!

En gåva till cancerfonden

Ge bort en hjärtebra gåva – som även andra får ta del av. Barncancerfonden erbjuder digitala gåvobevis som exempelvis kan ges bort till dop, födelsedag eller julklapp.

Via hemsidan fyller du mottagarens namn, ditt namn, belopp och betalar sedan gåvan. Därefter kommer en PDF att skickas till din mailadress. Gåvobrevet kan skrivas ut – eller skickas vidare till mottagaren.  En digital födelsedagspresent som visar att delad glädje är dubbel glädje.

Beställ här!

3 Månader med C-More

Till vännen som älskar fotboll, barnet som älskar film eller ungdomen som älskar serier. C-more har ett par olika paket som ger tillgång till ett mycket brett utbud av film, serier och sport.

Teckna ett passande abonnemang och betala med kort direkt på hemsidan. Ett kontonamn och lösenord väljs och det är den informationen du sedan ger till mottagaren av presenten.

Skicka ett sms eller mail med användarnamn och lösenord och mottagaren kan börja se på favoritserierna direkt. Kom ihåg att säga upp abonnemanget efter tre månader.

Beställ här!

Fler tips: