Födelsedagshälsning från kändis – skicka Memmo!

Personlig hälsning från en kändis – den perfekta födelsedagspresenten till ett fan. Via tjänsten Memmo väljer du bland hundratals olika kändisar och profiler som står redo att spela in en unik videohälsning till sina fans.

Vilken kändis vill du ha en hälsning ifrån?

Vad är videomemmo?

En memmo är en personlig videohälsning från en kändis. Ofta innehåller en memmo en grattishälsning till någon som fyller år men många gånger är kändisarna villiga att spela in andra personliga hälsningar också.

Det skulle kunna vara alltifrån en lyckönskning till brudparet, en krya på dig hälsning till någon som är sjuk eller ett extra hejarop inför fotbollsmatchen. Vissa kändisar är även duktiga på att sjunga och använder gärna sin sångröst när det är dags för ”Ja må han leva!”.

Memmo är skapad av fans till fans. Det är för många svårt att ta sig så nära sin idol för att få en närmare kontakt. Memmo gör helt enkelt avståndet kortare mellan kändisar och deras fans.

Så gör du för att beställa en födelsedagspresent på Memmo:

1 – Välj kändis. Välj den du önskar en grattis hälsning ifrån.

2 – Fyll i dina uppgifter. Beskriv eventuella önskemål om hälsningens innehåll och betala hälsningen.

3 – Ta emot hälsningen. Hälsning levereras inom 7 dagar, en del (ganska många) kändisar ställer upp på expressleverans där du kan få en hälsningen inom 24 timmar.

Kända profiler som finns på Memmo:

Tre exempel på kändisar som videohälsning kan beställas från är Dogge Doggelito, Megic Mike, Glenn Strömberg och Vincent från Farmen.

 

FAQ

Hur betalar jag för min Memmo:?

Det går att betala med Swish eller kort.

Hur länge är videohälsningen tillgänglig?

Videohälsningen är inte tidsbegränsad utan är din för alltid!

Hur levereras hälsningen?

Hälsningen levereras till de kontaktuppgifter som angavs vid beställningen på E-post och sms.
Fler tips: