Födelsedagspresent inom trädgård

Här hittar du roliga, och trevliga, födelsedagspresenter för de som älskar sin trädgård.  

En fin vattenkanna

Vattenkanna

Den som älskar sin trädgård måste också lägga mycket tid på att ta hand om den. Att vattna alla växter blir mycket roligare med en riktigt fin vattenkanna. Även här finns många olika modeller att välja bland, till exempel en nättare variant i glas, en färgglad i porslin eller en rustik och rejäl plåtkanna.

En vattenkanna blir en fin detalj i trädgården samtidigt som den fyller en viktig funktion och är därför en utmärkt present till en person som spenderar mycket av sin tid just i sin trädgård.

En vacker kruka eller blomlåda

Blomlåda

Krukor finns i alla möjliga modeller, storlekar, färger och former och är en produkt som trädgårdsfantasten knappast kan få för många av. Därför är det också en bra present när du ska uppvakta den du känner som hyser stor kärlek till just sin trädgård.

Kanske kan du leta efter en ovanlig modell, en som vattnar sig själv, ett speciellt märke eller bara något som du vet att personen gillar. En kruka ger hur som helst extra liv åt olika typer av växter och framhäver dom på sitt bästa sätt.

Ett fruktträd

Fruktträd

Ett tredje förslag på en födelsedagspresent till trädgårdsälskaren är ett fruktträd. Dom ger inte bara mumsig frukt och är fina att titta på, utan kommer också växa och stå kvar på sin plats i många år framöver. Olika typer av citrus, körsbär, plommon, päron och persika är några exempel på fruktträd som både är otroligt vackra och ger goda frukter.

Ett träd är dessutom en symbol för kärlek och är så ledes en perfekt present för att visa sin uppskattning för personen.

grattishälsning från kändis
Fler tips: