Födelsedagspresent med bud

Att skicka en födelsedagspresent med bud är enkelt och uppskattat. Perfekt vid längre distans till mottagaren. 

Blombud

Blombukett

Vackra blommor är aldrig fel och att skicka blombud till någon man tycker om har man kunnat göra länge. Att gå in hos närmsta florist för att beställa en härlig bukett är ett alternativ men man kan även göra det på ett betydligt enklare sätt – direkt på nätet. Du kan då välja i lugn och ro bland flera olika arrangemang och buketter i olika prisklasser.

Ett blombud kan levereras med kort varsel, ofta redan samma dag, och du betalar och gör klart i samband med att du beställer. Snabbt, enkelt och väldigt uppskattat.

Tårtbud

Födelsedagstårta

En tårta hör varje födelsedag till och även detta är något man snabbt och enkelt kan skicka med bud. Tjänsten finns att tillgå i flera olika städer och det finns flera goda tårtor att välja mellan. Kanske vill du uppvakta födelsedagsbarnet med en gräddtårta, en med marsipan eller varför inte en mastig chokladtårta?

När du valt ut den tårta du vill skicka fyller du bara i mottagarens namn och adress samt när du önskar få den levererad. Du betalar direkt och resten sköter budfirman. Den du vill uppvakta får en smarrig tårta på sin stora dag även om du befinner dig på andra sidan jordklotet.

Chokladbud

Chokladask

När chokladälskaren fyller år är ett chokladbud den perfekta presenten. Välj en strut fylld med läckra praliner, en exklusiv ask eller en korg fylld med lite smått och gott. Det går även att lägga till andra produkter så som en mjuk nalle om man önskar.

Att skicka ett chokladbud är även det enkelt att göra direkt på nätet och fungerar på samma sätt som andra bud. Du väljer det du vill skicka, fyller i mottagarens uppgifter, betalar och sedan sköter resten sig självt. Födelsedagsbarnet får chokladen levererad hela vägen hem till dörren och du har troligen gjort någon väldigt glad!

grattishälsning från kändis
Fler tips: