Födelsedagspresent med bud

Det finns många sätt att överraska ett födelsedagsbarn även om man befinner sig långt ifrån varandra. Att skicka ett bud av något slag är enkelt och det finns mycket att välja bland. Dessutom är det såklart väldigt uppskattat av mottagaren också!

Blombud

Vackra blommor är aldrig fel och att skicka blombud till någon man tycker om har man kunnat göra länge. Att gå in hos närmsta florist för att beställa en härlig bukett är ett alternativ men man kan även göra det på ett betydligt enklare sätt – direkt på nätet. Du kan då välja i lugn och ro bland flera olika arrangemang och buketter i olika prisklasser.

Ett blombud kan levereras med kort varsel, ofta redan samma dag, och du betalar och gör klart i samband med att du beställer. Snabbt, enkelt och väldigt uppskattat.

Beställ här!

Tårtbud

En tårta hör varje födelsedag till och även detta är något man snabbt och enkelt kan skicka med bud. Tjänsten finns att tillgå i flera olika städer och det finns flera goda tårtor att välja mellan. Kanske vill du uppvakta födelsedagsbarnet med en gräddtårta, en med marsipan eller varför inte en mastig chokladtårta?

När du valt ut den tårta du vill skicka fyller du bara i mottagarens namn och adress samt när du önskar få den levererad. Du betalar direkt och resten sköter budfirman. Den du vill uppvakta får en smarrig tårta på sin stora dag även om du befinner dig på andra sidan jordklotet.

Beställ här!

Chokladbud

När chokladälskaren fyller år är ett chokladbud den perfekta presenten. Välj en strut fylld med läckra praliner, en exklusiv ask eller en korg fylld med lite smått och gott. Det går även att lägga till andra produkter så som en mjuk nalle om man önskar.

Att skicka ett chokladbud är även det enkelt att göra direkt på nätet och fungerar på samma sätt som andra bud. Du väljer det du vill skicka, fyller i mottagarens uppgifter, betalar och sedan sköter resten sig självt. Födelsedagsbarnet får chokladen levererad hela vägen hem till dörren och du har troligen gjort någon väldigt glad!

Beställ här!

Fler tips: