Födelsedagspresent till en gamer

Gamers är en tacksam grupp att köpa födelsedagspresenter till – det finns många prylar att välja mellan. Här hittar du tips presenter som passar de flesta plånböcker.

En ny gamingstol

gamingstol

En ny gamingstol är ett säkert kort. Det funkar oavsett gamerns preferenser vad gäller spel och konsol, men allra bäst passar det kanske den som spelar vid dator och skrivbord. Något som passar den som spelar vid TV:n bättre är kanske en gaming-saccosäck.


tangentbord

Ett snyggt tangentbord

Om gamern spelar på ett vanligt tangentbord idag, kan det vara dags för en uppgradering. De flesta uppskattar ett tangentbord i snygga färger med praktiska funktioner och ergonomiska egenskaper.

Kanske välja ett tangentbord med RGB-belysning eller som är spillsäkert? Köp ett som just kalls för ”gamingtangentbord” då knapparna brukar sitta på ett speciellt sätt på dessa.


   Gamingmus

gamingmus

En bra mus är viktigt för optimalt gameplay på datorn. Det här gäller i synnerhet FPS-spel som Counter Strike och Call of Duty. En snygg och kvalitativ mus är ett säkert kort när du letar efter en födelsedagspresent till en gamer.


Ett headset

headset

Verkar gamerns headset vara utdaterat eller slitet? Ett bra headset värderar de flesta högt – det är genom headsetet man lyssnar på musik och pratar med sina med- och motspelare. Gott ljud är viktigt, och en bra mikrofon är inte att underskatta.

Gaminghörlurar brukar kunna kännas igen genom sin design. De är ofta ganska stora, har inslag av skarpa färger och en rejäl mikrofon.


Gamer matta

gamer dörrmatta

Om din vän redan har all teknisk utrustning – sikta in dig på inredningen. Hur ser rummet ut där vännen sitter och spelar varje kväll? Kan det ”pimpas” med snygg gamerinredning? Eller varför inte en riktigt klassisk gamermatta…

En matta med klassisk och retrokänsla från gamingvärlden.
Fler tips: