Födelsedagspresent till en vän

Ska du uppvakta din bästa vän på födelsedagen och funderar på vad du ska köpa? Att köpa något klockrent är inte alltid det lättaste när det finns så mycket att välja bland. Här får du några roliga förslag på presenter i olika prisklasser som passar till vännen, för dig som behöver inspiration.

En biobiljett

En billig och lite enklare present som alltid uppskattas av dom flesta är en biobiljett, som dessutom är perfekt om du är ute i sista minuten. Födelsedagsbarnet kan själv välja när besöket ska äga rum samt vilken film han eller hon vill se, och kanske har du turen att få följa med. En kväll i biomörker med en spännande film, goda popcorn och härligt sällskap kan aldrig bli fel.

Beställ här!

Personligt mobilfodral med egen text

Mobilen är idag mångas käraste ägodel och till den ska man givetvis se till att ha ett snyggt och praktiskt fodral för att skydda den. Vill du ge bort en lite finare och samtidigt personlig födelsedagspresent till din vän, som verkligen kommer komma till användning kan du köpa ett mobilfodral eller skal med en egen text.

Välja mellan att till exempel skriva in vännens namn eller initialer i en elegant färg som guld eller silver, så kan han eller hon skydda sin telefon med stil och elegans. Funktionellt, fint och personligt på samma gång!

Beställ här!

Köp en upplevelse

Gillar din vän annorlunda och spännande aktiviteter? I så fall ska du satsa på att köpa en upplevelse som ni båda kan delta i tillsammans. Vad sägs om en tur i luftballong eller helikopter, att själv få trycka gasen i botten i en Ferrari eller något mer stillsamt som att prova på chokladmassage eller vinprovning?

Att ge bort en upplevelse är inte bara en fin present utan det ger också ett minne för livet. Hos Upplevelse.com finns många roliga alternativ som passar för dom flesta smaker.

Beställ här!

Fler tips: