Födelsedagspresent till grillmästaren

Har du en vän eller partner som älskar att stå vid grillen vår, sommar, höst – och kanske även vinter. Köp något lyxigt med grilltema! Här ges tre exempel – på tre olika prisnivåer.

Digital såskurs med stjärnkock – Ca 300 kronor

Det är inte bara köttet som ska bli perfekt – även såsen. Ge bort en digital matlagningskurs med stjärnkocken Tommy Myllymäki. Kursen har fokus på såser och via 8 lektioner, på totalt 4 timmar, ges konkreta råd om hur de perfekta såserna tillagas.

Kursen köps som presentkort och kan sedan lösas in online. Därefter är kursen tillgänglig för mottagare hur länge som helst. Det går därmed att se kursen om och om igen.

Presentkortet kan även bytas till andra upplevelser på Upplevelse.com om personen inte vill lära sig mer om såser utan hellre gå tårtkurs, chokladprovning eller åka helikopter.


Grillförkläde med egen gravyr – ca 500 kronor

Alla grillmästare behöver ha ett snyggt grillförkläde. Helst ska det vara helt unikt med grillmästarens eget namn på… Det är nämligen möjligt att beställa hos Medgravyr.se. Förklädet finns i ett par olika utföranden och valbar text som broderas på tyget. På bilden ovan är det en eldgaffel som standard varpå texten under kan väljas valfri.

Önskas ett lite mer exklusivt set av produkter går det att komplettera med grillgaffel och andra tillbehör till grillen. Även dessa med möjlighet till personlig text antingen graverad eller broderad. Kom ihåg att specialanpassade produkter inte omfattas av vanligt konsumentskydd. Det innebär att någon bytesrätt sällan erbjuds på dessa produkter.


Bästa gasolgrillen på marknaden – Ca 8000 kr

Vill du köpa det allra bästa på marknaden? Då rekommenderas gasolgrillen Weber Genesis II E310. En gasolgrill som fått Bäst i Test  samt toppnoteringar på flera testsidor så som M3, Inspekto, Konsumentmagasinet, Hemfakta, Bäst i Test och Bygghemma.

I testerna ges grillen beröm utifrån ett flertal olika punkter så som värmefördelning, hastighet, hållbarhet och flexibilitet gällande inställningar. Exempelvis har den tre separata brännare vilket gör det mycket enkelt att skapa olika värme på olika ställen på grillen. Droppskydd skyddar brännarna och en uppsamlare samlar ihop fett och olja så att det förångas och skapar en extra smaksättning på det som ligger på grillen.

Fler tips: