Födelsedagspresent till hundägaren

Letar du efter en bra födelsedagspresent till en hundägare finns mycket kul att välja mellan. Här kommer några roliga tips.

Handdammsugare

Hundhår

Hundar i all ära men det finns en nackdel – hundhår! Det har en tendens att fasta i möbler vare sig hunden får vistas i dom eller inte. En liten behändig handdammsugare kan därför vara en bra present till hundägaren.

Är det svårt att få bort hundhåren ändå? Köp in diskhandskar och dra med handen över tyget. Diskhandskarna kommer få med sig hundhåret. 

Puppy poster

Poster med hund

Vill man ge en personlig present till hundägaren är en Puppy poster ett strålande val. Det är kort och gott en plansch som skapas med en egen bild och en egen text. Givetvis ser man till att leta fram en bild på hunden (finns garanterat på personens Facebook eller liknande), laddar upp den på hemsidan och väljer vilken storlek man önskar på postern.

Man kan lägga till text i form av hundens namn, födelsedatum, ras eller något annat man tycker är fint. Vilken hundägare som helt skull älska ett eget unikt mästerverk föreställande sin hund på väggen!

Postern finns att välja i två olika storlekar och prisklasser. 30×40 cm för 399 kr och 50×70 cm för 499 kr. Vill man så kan man även köpa till en passande ram.

Presentkort Svenska Turistföreningen

Presentkort

Har man en hund har man förmodligen också en aktiv livsstil. Att ge bort ett presentkort hos Svenska Turistföreningen öppnar dörren till en mängd olika upplevelser som passar utmärkt för både hund och ägare.

En fjällvandring skulle kunna vara ett bra alternativ och dom flesta av STFs stugor är hundvänliga. Med ett presentkort får dock födelsedagsbarnet (och den tillhörande hunden) möjlighet att välja helt själv vilket brukar vara uppskattat.

Presentkortet går att köpa och använda som betalning direkt på hemsidan. Man väljer själv en summa mellan 100 – 5000 kronor och får presentkortet skickat till sin mail.

Roliga sällskapsspel
Fler tips: