Födelsedagspresent till hundägaren

Dom flesta som har en fyrbent vän i familjen värderar den lika högt som övriga medlemmar och hundar är minst sagt bortskämda husdjur. Dom hänger med på äventyr i skur och delar både måltider och sovplats med husse och matte.

Letar man efter en bra födelsedagspresent till en hundägare finns mycket kul att välja mellan. Här kommer några roliga tips.

Handdammsugare

Hundar i all ära men det finns en nackdel – hundhår. Det har en tendens att fasta i möbler vare sig hunden får vistas i dom eller inte. En liten behändig handdammsugare kan därför vara en bra present till hundägaren.

Denna modell mäter 9 cm i diameter och drivs med 2 stycken AA-batterier. Den må vara liten men också väldigt funktionell. Perfekt att göra rent soffan eller fåtöljen med men även för andra små skrymslen dit det besvärliga hundhåret har letat sig. Den finns i tre olika färger och kostar 129 kr.

Beställ här!

Puppy poster

Vill man ge en personlig present till hundägaren är en Puppy poster ett strålande val. Det är kort och gott en plansch som skapas med en egen bild och en egen text. Givetvis ser man till att leta fram en bild på hunden (finns garanterat på personens Facebook eller liknande), laddar upp den på hemsidan och väljer vilken storlek man önskar på postern.

Man kan lägga till text i form av hundens namn, födelsedatum, ras eller något annat man tycker är fint. Vilken hundägare som helt skull älska ett eget unikt mästerverk föreställande sin hund på väggen!

Postern finns att välja i två olika storlekar och prisklasser. 30×40 cm för 399 kr och 50×70 cm för 499 kr. Vill man så kan man även köpa till en passande ram.

Beställ här!

Presentkort Svenska Turistföreningen

Har man en hund har man förmodligen också en aktiv livsstil. Att ge bort ett presentkort hos Svenska Turistföreningen öppnar dörren till en mängd olika upplevelser som passar utmärkt för både hund och ägare.

En fjällvandring skulle kunna vara ett bra alternativ och dom flesta av STFs stugor är hundvänliga. Med ett presentkort får dock födelsedagsbarnet (och den tillhörande hunden) möjlighet att välja helt själv vilket brukar vara uppskattat.

Presentkortet går att köpa och använda som betalning direkt på hemsidan. Man väljer själv en summa mellan 100 – 5000 kronor och får presentkortet skickat till sin mail.

Beställ här!

Fler tips: