Födelsedagspresent till kattälskaren

Letar du efter en present till kattägare? Här kommer lastat med tre presenttips!

Kattleksaker

Roliga kattleksaker är en uppskattad present, både till kattägaren och till katten. Även katter behöver leka, stimuleras och motionera. Det finns många olika kattleksaker att välja på i alla prisklasser. En kattunnel eller något att jaga efter sätter garanterat fart på både katt och ägare. En klätterställning är dyrare men kan vara en perfekt present till den nyblivna kattägaren som redan har lagt mycket pengar på den nya familjemedlemmen.


Dricksfontän till katter

Vill du ge en praktisk present som kommer till faktisk användning är en dricksfontän en smart och annorlunda present att ge bort. Katter har en tendens att dricka mindre vatten än vad de behöver, många gånger för att vatten i ett glas eller vanlig skål inte rör på sig på samma sätt som ute i naturen.Kattägare har säkert upplevt att katten gillar att dricka ur kranen i handfatet eller badkaret.

En dricksfontän för katter gör att vattnet rör på sig på ett naturligare sätt som katter tycker om. Det håller även vattnet renare och fräschare.Priset varier oftast efter material, en fontän i plast kan vara ett billigare än till exempel en i keramik.


Ett besök hos frisören

Det är inte bara vi människor som kan behöva ett besök hos frisören även katten kan behöva gå till frissan. Kanske är katten också långhårig och behöver forma frisyren eller ska på utställning och behöver klippa topparna. På många kattrimnings salonger erbjuds även bad och kloklippning för extra lyxkänsla.

Att husse eller matte slipper krångla med saxen, klotången eller badet är säkerligen en uppskattad present att få i födelsedagspresent. Leta efter närmsta kattrim och boka en tid för besöket.

Gå till en lokal djurbutik…
Fler tips: