Romantisk födelsedagspresent

Det finns många olika sätt att uppvakta den man håller kär men att hitta en perfekt romanistisk födelsedagspresent kan vara lite klurigt. Här kommer lösningen!

Glas med personlig gravyr

Glas med gravyr

När man lägger lite tid och kraft på att hitta en personlig present brukar det oftast bli en succé. Till partnern som har ett intresse för vin, whisky eller helt enkelt bara gillar fina glas finns många modeller att köpa med valfri gravyr. Ett personligt whiskeyglas med personens namn blir en romanistisk och användbar födelsedagspresent, eller varför inte köpa ett par champagneglas att skåla i tillsammans?

Texten väljer man helt själv och kan som sagt vara personens namn, båda era namn tillsammans eller ett kärleksfullt meddelande om man hellre vill det.

Kärlekslås

Kärlekslås

Den asiatiska traditionen med kärlekslås har spridit sig över världen och det är minst sagt en romantisk och dessutom lite rolig present att ge bort, då ceremonin blir ett tillfälle att minnas.

Låset låses fast på önskad plats och nyckeln kastas sedan bort. Detta symboliserar den eviga kärleken och blir en fin och lite annorlunda present att ge bort till den du håller varmt om hjärtat. Ta med låset på en resa ni gör tillsammans eller lås fast det på eran favoritplats som ni ofta besöker.

Det går såklart att köpa ett vanligt hänglås och göra det personligt på egen hand men det finns även färdiga kärlekslås med valfri gravyr.

Stand up och middag

Skrattar till stand up

Bjud ut din älsklig på en bit god mat kryddat med massor av skratt. Norra Brunn i Stockholm är en av Sveriges mest kända stand up-scener som gästas av många kända komiker på löpande band. I just det här paketet ingår en lyxig trerättersmiddag samtidigt som ni tillsammans njuter av liveshowen, som vanligen utgörs av tre olika framträdanden under kvällens gång.

En kväll med skrattframkallande stand up och god middag som blir ett härligt minne att bära med sig är den perfekta presenten för den som vill uppvakta sin partner med något extra fint på födelsedagen.

Upplevelsen köps som presentkort och ni kan tillsammans boka in ett datum som passar.

Roliga sällskapsspel
Fler tips: